Yiğidolara ağır darbe

Yiğidolara ağır darbe
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadealesi veren Sivasspor sahasında konuk ettiği İBB karşısında ummadığı bir yenilgi alarak zirveden düştü...Abone olSİVASSPOR: 1-2 : İSTANBUL B.BELEDİYESPOR

Sivasspor'a İstanbul BŞB'den ağır darbe... Ligde son 4 haftaya girilirken İstanbul BŞB'yi ağırlayan Sivasspor, şampiyonluk yolunda aldığı yenilgiyle zirveyi Beşiktaş'a kaptırdı.

Küme düşme müc vajinismus tedavisinde hipnoz adelesi veren İstanbul BŞB, Sivasspor karşısında ilk 45 dakikada Gökhan Kaba'nın attığı 2 golle 2-0 öne geçerken, 75. dakikada TUM'un golü Sivaspor'u heyecanlandırdı ancak 90 dakika sonunda gülen taraf konuk takım oldu.

Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanından puansız dönen, ama takipçisi Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yenilmesiyle koltuğunda kalan Yiğidolar zorlu bir 90 dakika yaşadı. Ligde son 4 haftaya 60 puanla lider olarak giren Sivasspor ile 33 puanla 16. sırada bulunan İstanbul BŞB'nin mücadelesi, hem ligin zirvesi, hem de alt sıraları açısından büyük önem taşıyordu. İstanbul BŞB, Sivasspor karşısında 8 ve 17. dakikada Gökhan Kaba'nın attığı gollerle ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.

İlk 45 dakikada rakibi karşısında pek varlık gösteremeyen Sivasspor, ikinci yarıda daha arzulu bir oyun sergiledi ve aradığı golü 75. dakikada buldu. Tum'un golüyle farkı bire indiren Sivasspor maçın geri kalan dakikalarında beraberlik golü için İstanbul BŞB kalesinde pozisyon aradı. Ancak Sivasspor'un çabaları skoru değiştirmeye yetmedi. Sivasspor aldığı 2-1'lik yenilgiyle zirveye veda ederken, İstanbul BŞB kazandığı 3 puanla kümede kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.



Kategori : SPOR