Azerbaycan 12den vuracak!

Azerbaycan 12den vuracak!
Eurovision'da Azerbaycan-Ermenistan ve Türkiye arasındaki oylama merak konusu. Azeri şarkıcı Aysel emin konuştu.Abone ol

Bu yıl Moskova'da düzenlenecek olan 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı temsil edecek olan Arash ve Aysel ikilisi, “Konuşmaya bile gerek yok. Tabii ki 12 puan Türkiye'ye bizden, Türkiye'den de bize gelecek" dedi.

Azerbaycan temsilcisi A seo ysel, Türkiye-Ermenistan yakınlaşmasından rahatsız ancak bunun politik bir konu olduğunun da altını çiziyor:

“Ben bu durumu olumsuz görüyorum. Bu beni çok kötü etkiledi. Bu günde bu nedenle pek keyfim yok. Çünkü bugün bildiğiniz gibi 8 Mayıs Karabağ'ın işgal edildiği gün ve bir gün gelecek Azerbaycan'ın bütün toprakları yine Azerbaycan dönecek. Elbette bu durum beni çok olumsuz etkiledi ama, biliyorsunuz bunların hepsi politikadır. Neyin ne zaman ne olacağı hiç beli olmaz."

Güzel şarkıcı Aysel, Hadise'nin hem kendisi hem de şarkısının çok güzel olduğunu belirterek, ilk iki sırayı bu iki ülkenin almasını çok istediğini belirtti.

Ermenistan temsilcisi Hadise'yi beğeniyor

Öte yandan Ermenistan temsilcisi İnga ve Anuş da Hadise'yi çok beğendiklerini belirterek profesyonel ve iyi bir ses olduğunu vurguladılar.

Türkiye'ye de bol şans dileyen ekip Türkiye-Ermenistan yakınlaşmasını sorduğumuzda politika ile ilgilenmediklerini sadece işlerini yaptıklarını belirterek "Bizim politikamız müziğimiz. Biz müziğimizle insanlara ulaşıyoruz. Politik konularla hiç ilgilenmiyoruz" şeklinde konuştular.



Kategori : MAGAZİN