Bursaspor taraftarlarına özel kredi kartı

  • Ana Sayfa
  • Bursaspor taraftarlarına özel kredi kartı
Bursaspor taraftarlarına özel kredi kartı
Finansbak aracılığıyla bursaspor adına hazırlanan özel kredi kartları tanıtım toplantısı yapıldı.Abone ol

Finansbank tarafından ''CardFinans Bursaspor'' adıyla kredi kartı hazırlandığı bildirildi.

Finansbank CardFinans Birim Yöneticisi Serkan Yazıcıoğlu, düzenlenen tanıtım toplantısında, Bursaspor'un bu kartla ciddi bir gelir elde edeceğini belirtti.

Türk futbolunun son yıllarda büyük aşama kaydettiğini ifade eden Yazıcıoğlu, ''Bursaspor da ligde başarıyla ilerliyor. CardFinans Bursa seo spor ile kulübe katkı sağlamayı amaçladık. Bu katkı, kart kullanıcısına bir yük getirmeden sağlanacak. Yapılan harcamalardan elde edilen kazancın bir bölümü, bankamız tarafından Bursaspor'a bağış olarak aktarılacak'' diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da, başarı için kalıcı gelirlerin önemine işaret ederek, şunları söyledi:

''Tüm şehire, başarının devamı için görev düşüyor. Herkes kredi kartını bir şekilde kullanıyor. Bundan sonra takımın başarısına katkıda bulunmaları için CardFinans Bursaspor kredi kartını kullanmalarını istiyoruz. Birlik ve beraberlik sağlanarak, bu tür gelirlerin artırılması şart. Bunlar sağlanırsa, daha güçlü bir Bursaspor olur. Bursaspor'a katkı açısından, Bursalılar'ı bu karta sahip çıkmaya davet ediyorum.''

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise Bursaspor'un kentin önemli bir markası olduğunu ifade ederek, ''Bursaspor yeni sezonda daha önemli hale gelecek. İstanbul takımlarıyla mücadele edebilmek için ekonomisi güçlü bir takım olmalıyız. Daha güçlü bir Bursaspor için çalışmalar hızlı ve çabuk olmalı'' dedi.

Toplantıda daha sonra Bursaspor kartının özellikleri tanıtıldı.

CardFinans'ı olanlar ve yeni kart almak isteyenler cep telefonlarına ''TİMSAH'' yazıp GSM operatörlerinin ''2273'' numaralarına mesaj atarak başvuruda bulunabilecek.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticiler, tanıtım toplantısının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir börekçinin açılışına katıldı.



Kategori : EKONOMİ