100 milyon dolar mirasın tek şartı

  • Ana Sayfa
  • 100 milyon dolar mirasın tek şartı
100 milyon dolar mirasın tek şartı
Fenerbahçeli eski basketbolcu Zaza Eden'e Moskova'daki amcasından 100 milyon dolar miras kaldı. Amcanın da bir şartı var; Abone ol

F.Bahçeli eski basketbolcu Zaza Enden'e vefat eden Moskovalı amcasından 100 milyon dolarlık miras kaldı. Zaza'nın parayı alabilmesi için amc seo asının tek şartı var: Evlenmesi!..

Eski basketbolcu Zaza Enden’e, Moskova’da yaşayıp ölen ve burada büyük yatırımlara imza atan amcasından tam 100 milyon dolar miras kaldı.

PARAYI EVLENİNCE ALABİLECEK

Bu gerekçeyle yakında Moskova’ya gidecek olan Zaza Enden, ‘Amcamı severdim ama çok sık görüşemezdik. Çok yoğun biriydi. Amcam aileye çok önem verirdi. Bana hep ne zaman evleniyorsun? diye sorardı. Avukatı bana bu parayı alabilmem için evlenmem gerektiğini ve bu evliliğin en az 5 sene sürmesi gerektiğini söyledi’ diye konuştu.

Şimdiden özel telefonundan kadınların arayıp evlilik teklifinde bulunduğunu belirten Zaza Enden ilk aşık olduğu kadınla evleneceğini açıkladı. Gürcistan’dan annesini de yanına çağıran Zaza, ‘Ben beğenirsem gelin adayının annemin de onayını alması gerek’ dedi.



Kategori : MAGAZİN