Beşiktaşta 6 oyuncu kart sınırında

  • Ana Sayfa
  • Beşiktaşta 6 oyuncu kart sınırında
Beşiktaşta 6 oyuncu kart sınırında
Şampiyonluk umutlarını sürdüren siyah beyazlılarda 6 oyuncu kart sınırındayken,Nobre de sakatlığı nedeniyle kadroda yok.Abone ol

Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilerek Sivasspor'un mağlup olduğu hafta liderlik şansını değerlendiremeyen Beşiktaş, yarın Ankaraspor karşısında galip gelerek, bu iddiasını sürdürm bölgesel zeyıflama çerkezköy eyi hedefliyor.

Siyah-beyazlı takım, Ankaraspor'u yenerek haftayı 3 puanla tamamlamayı amaçlarken, lider Sivasspor'un da kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyecek.

Yenikent ASAŞ Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma Digitürk 78. kanaldaki Spormax'ten naklen yayınlanacak.

Ankaraspor karşılaşması için başkente dün giden siyah-beyazlı takım, maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

6 OYUNCU SARI KART CEZASI SINIRINDA

Siyah-beyazlı ekipte Ankaraspor karşılaşması öncesi 6 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ligde daha önce yapılan maçlarda 3'er sarı kart gören Cisse, İbrahim Üzülmez, Tello, Sivok, Zapotocny ve Yusuf yarınki mücadelede kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Sarı kart cezası sınırında bulunan bir diğer oyuncu Nobre ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor.



Kategori : SPOR