Schalke 04te Türkiyeden iki isim

  • Ana Sayfa
  • Schalke 04te Türkiyeden iki isim
Schalke 04te Türkiyeden iki isim
Yeni sezon için Felix Magath ile anlaşan ve bunu kamuoyuna duyuran Schalke 04, Galatasaray'dan Lincoln ve Trabzonspor'dan Cale'yi istiyor. Abone ol

Yeni sezon için Felix Magath ile anlaşan ve bunu kamuoyuna duyuran Schalke 04, Galatasaray'dan Lincoln ve Trabzonspor'dan Cale'yi istiyor.

Htspor'un haberine göre, Milli futbolcu Halil Altıntop'un da formasını giydiği Schalke'nin Galatasaray'da sorunlar yaşayan Lincoln'ü ve Trabzonspor'dan Cale'yi renklerine bağlamak istediğini yazan Alman medyası, 2009-2010'da Schalke'nin 11'inde en azından beş yeni isim görüleceğini ifade etti.

MAGATH AÇIKLADI, İSİMLER DE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bomba sonunda patladı ve Felix Magath se google reklam zon sonunda Wolfsburg'dan ayrılıp, Schalke'ye gideceğini resmen açıkladı.
Günlerdir devam eden bu dedikodu resmiyet kazanırken, Henüz resmileşmeyen bu transfere rağmen Schalke ile adı geçen bir çok isim hakkında haberler yapılmaya başladı.

Wolfsburg'da yaptığı çok sayıda transferle yeni bir dönem başlatan ve bu sezon Volkswagen'in kulübü Wolfsburg'u şampiyonluğun bir numaralı adayı haline getiren Magath'in Schalke'de de büyük bir kadro revizyonu yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TURKCELL SÜPER LİG'DEN DE İKİ İSİM

Gündemdeki bir çok ismin arasında Türkcell Süper Lig'den de iki isim var. Biri Galatasaray'dan Cassio Lincoln, diğeri ise Trabzonspor'un genç oyuncusu Hrvoje Cale.

Lincoln'un, Felix Magath'in uzun yıllardır göz bebeği olduğu biliniyor. Zamanında Schalke'den Bayern Münih'e getirmek istediği Lincoln'ü transfer edemeyen Magath, şansını Wolfsburg'a geldiği ilk yılda da denedi ama yine başarılı olamadı. Magath'ın üçüncü kez bu sefer de Schalke'de kulübünün de çevresinden faydalanarak Lincoln'ü almak istediği konuşuluyor.

Ancak Schalke taraftarının olası bir Lincoln transferine pek olumlu bakmadığı bir gerçek. Yetenek olarak çok üstün bir futbolcu olduğu herkes tarafından kabul edilen Lincoln'ün saha dışındaki problemleri ve ilerlemiş yaşı Alman basınına göre bir çok soru işareti doğuruyor.

CALE DE LINCOLN GİBİ LİSTEDE

Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ve kısa zamanda dikkat çeken Hırvat Cale de uzun zamandır Almanya piyasasının gündeminde. Daha önce Hoffenheim'in takip ettiği söylenen Cale'nin daha sonra Wolfsburg'un da gündemine alındığı haberleri çıkmaya başladı. Schalke'ye geçecek olan Magath'in, Cale'yi gündeminde tuttuğu ifade ediliyor.

Schalke'nin defansın solunda devamlı sakat olan Christian Pander ve orta sahadaki Levan Kobiashvili dışında alternatif bir ismi olmayışı Magath'ın yakından takip ettiği Cale'yi bu alan için ideal bir isim haline getiriyor.

Şu anda kulübe yakın kaynaklardan gelen bu haberlerin kısa süre içerisinde ciddi görüşmelere dönmesi bekleniyor.



Kategori : SPOR