İşte zayıflatan 6 besin!

İşte zayıflatan 6 besin!
Yaz yaklaşıyor, herkesin derdi aynı! Kışın alınan kilolar nasıl verilecek? Zayıflamaya yardımcı olacak besinler var elbette. İşte o 6 yiyecek;Abone ol

Yaz geliyor, kilolar dert... Birçok insanın aklındaki sorular belli: “Kilo vermeye yardımcı besinler var mı?”, “Kilo vermek için hangi besinlere ağırlık vermeliyim?”

Kilo verm seo enize ve korumanıza yardımcı olacak, bununla birlikte az yemenizi sağlayacak veya daha fazla kalori yaktıracak ve vücut yağının azalmasını sağlayacak besinler var elbette. Ancak yanlış anlaşılmasın tabii ki yağları bir gecede eriten mucize besinlerden bahsetmiyoruz çünkü böyle bir şey mümkün değil.

Araştırmacılara göre, midenizi fazla kalori yüklemesi yapmadan dolduracak 2 grup var; meyveler ve sebzeler. Örneğin; 2 kupa haşlanmış brokoli 87 kaloriyken, yine 2 kupa dilimlenmiş çilek 99 kalori.
Meyve ve sebzelerin süper besinler olduğunu düşünürsek, lifi de süper besin öğesi olarak tanımlayabiliriz. Çünkü meyve sebzeler yaklaşık olarak 2 kupasında 5 - 9 gram lif içerir.

Protein de başka bir süper besin öğesidir, çünkü iştahı kısıtlar. Daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Proteinler metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Fakat ihtiyacınızdan fazla protein tüketimi de kilo vermenize değil, almanıza sebep olacaktır.

İŞTE KİLO VERMENİZE YARAYACAK 6 BESİN!

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL