Paksütleri tesadüfen dinlemişler

  • Ana Sayfa
  • Paksütleri tesadüfen dinlemişler
Paksütleri tesadüfen dinlemişler
Savcıların telefonunu dinlemek yasak. Osman Paksüt suç duyurusu yapınca "tesadüfen dinledik. Baktık ki suç unsuru var" diye kaydettik dediler. Abone ol

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün, Ergenekon soruşturması kapsamında kendi adına kayıtlı telefonların dinlenmediği, görüşmelerin kayıt altına alınmadığı öğrenildi.

Soruşturma mikro beton fiyat kapsamında telefonları dinlenen şüpheli bir kadın gazeteci ile bir belediyeye ait şirket telefonuyla görüşmesi tespit edilen Ferda Paksüt'ün görüşmelerinin kayıt altına alındığı ortaya çıktı. Bu görüşmelerde suç unsuru tespit edilmesi nedeniyle Ferda Paksüt'ün kendisine ait telefonunun da dinlenilmesine başlandığı kaydedildi.

SAVCILARIN TELEFONUNU DİNLEMEK YASAK AMA

Osman Paksüt, Ergenekon soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet savcıları hakkında, kendisine ait telefon görüşmelerini yetkileri olmadığı halde dinlettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ancak edinilen bilgilere göre Osman Paksüt'ün kendi üzerine kayıtlı telefonlar dinlenmedi. Ergenekon soruşturması kapsamında telefonları dinlenen şüpheli kadın gazeteci ile bir belediyeye ait şirket telefonuyla görüşmesi tespit edilen Ferda Paksüt'ün görüşmelerinin kayıt altına alındığı ve bu görüşmelerde suç unsuru tespit edilmesi nedeniyle Ferda Paksüt'ün kendisine ait telefonunun da dinlenilmesine başlandığı öğrenildi.

TESADÜFEN KAYDEDİLDİ



Kategori : GÜNCEL