8 liraya anneye altın yüzük

8 liraya anneye altın yüzük
Altın fiyatlarının artması nedeniyle satışları düşen kuyumcular için Anneler Günü adeta umut kapısı oldu.Abone ol

Beyaz eşya, ev gereçleri, altın, giyim, ayakkabı ve tekstil firmaları piyasanın canlanması, sıcak para döngüsünün hızlanması adına birbirinden farklı kampanyaları hayata geçiriyor.

Firmalar ve esnaf, bir süre önce başlattıkları kampanyalarda ciddi indirimlere giderken, kredi kartına uzun vade taksit imkanı sağlıyor. Özellikle kuyumcular, son dönemlerde altın fiyatlarının yükse Yeni Sohbet Siteleri lmesi ve ekonomik gelişmeler nedeniyle düşen satışların tekrar canlanacağına inanıyor.

Kuyumcular, Anneler Günü'ne özel pırlanta ve elmas tek taş yüzüklerde yüzde 25 indirim uyguluyor. Dövizin artmasına rağmen uygulanan indirimler sayesinde anneye alınacak bir 22 ayar altın ''tek taş yüzük'' fiyatı 300 liradan başlıyor, bütçeye ve siparişe göre bu fiyat 50 bin dolara kadar çıkabiliyor.

Bursa'da kurulu Nur Kuyumculuk Mağaza Müdür Yardımcısı Şahin Avcı, bu indirimlerin peşin alışverişler için olduğunu normal fiyat üzerinden kredi kartına 12 aya kadar taksit imkanı sunabildiklerini söyledi.

ANNELER İÇİN EN ÇOK İNCİ TERCİH EDİLİYOR

Daha hesaplı altın gruplarının da olduğunu dile getiren Avcı şunları kaydetti:

''14 ayar taşlı bir yüzük ise 95 liraya satılıyor. Peşin alınırsa 85 liraya iniyor. İndirimsiz fiyat üzerinden 12 ay taksit uyguluyoruz. Yani, ayda yaklaşık 8 liraya anneye altın bir yüzük hediye edilebilir

İncili altın yüzüklerin yüzde 25 indirimli fiyatının ise 300 ile 1.000 lira arasında değiştiğini vurgulayan Avcı, ''Bu ürünlerde de 'anne indirimi' uyguluyoruz. Anneler Günü'nde en çok inci takımlar satıyoruz. Kolye ve bileklikten oluşan takımlar 200 liradan başlıyor. Hafif bir hareketlenme başladı. Hafta sonunda satışların artacağını umuyoruz'' dedi.

Öte yandan, altın alma gücü olmayanlar için gümüş takılar alternatif oluyor. Tek taşlı gümüş yüzükler 20-30, küpeler 20-50 ve gümüş takımlar ise 100-150 lira arasında satılıyor.



Kategori : GÜNCEL