Aslandan bir bomba daha!

Aslandan bir bomba daha!
Bu sezon hem Avrupa'da hem de Lig'de umduğunu bulamayan Galatasaray ilacı İspanya'da arıyor. Yeni hocasını ise bulmuş gibi görünüyor. Abone ol

Bülent Korkmaz ile istediği sonuçları elde edemeyen G.Saray’a İspanyollar teknik direktör adayı buldu. ’Sport.es’ internet sitesinde çıkan haberde sarı-kırmızılıların Real Madrid’in sezon içerisind seo e görevinden kovulan teknik direktörü Bernd Schuster ile yıllık 2 milyon Euro ücretle anlaştığını yazdı. Site, bu haberi “Bernd Schuster G.Saray ile imzaladı” başlığı ile verdi.

FUTBOLU UNUTAN SAVİOLA'NIN PEŞİNDE

Marca, G.Saray’ın, Arjantinli futbolcu Javier Saviola’yı transfer edebilmek için Real Madrid ile görüşmeler yaptığını iddia etti. Gazetedeki haberde, 2011 yılında R.Madrid ile sözleşmesi bitecek olan ’Tavşan’ lakaplı oyuncuya 3 yıllık sözleşme öneren G.Saray’ın, toplam 10 milyon Euro ücret önerdiği belirtildi. Saviola, bu sezon Real Madrid ile 8 maçta 182 dakika oynayıp 1 gol atabildi.

MANİCHE SERBEST!

SEZON başında adı sıkça Türk takımlarıyla anılan en çok da G.Saray’ın gündeminde olduğu iddia edilen Portekizli futbolcu Nuno Maniche, takımı Atletico Madrid ile olan sözleşmesini feshedip serbest kaldı. Madrid ekibinde disiplin sorunları yaşayan ve son olarak da 10 gün takımdan uzaklaştırma ve maaş kesintisi cezası alan Maniche, kulübünden 200 bin Euro alıp takımdan ayrıldı.



Kategori : SPOR