Oğuldan kiralık katile pusu

Oğuldan kiralık katile pusu
İzmir'de 2 yıl önce öldürülen Şükrü D.'nin katilini arayan polis, korkunç bir şüpheyi ortaya çıkardı.Abone ol

M. Rıdvan Dayhan, babasını öldürttüğü kiralık katilin şantaja başlaması üzerine plan yaptı. Dayhan, üzüm bağına götürdüğü kiralık katili öldürüp, kendisine kazdırdığı foseptik çukuruna gömdü.

İzmir'in Balçova ilçesind google reklam e 2 yıl önce işlenen cinayetin failini araştıran polis, öldürülen kişinin oğlunun, katil zanlısını öldürdüğünü belirledi.

73 yaşındaki Şükrü D'nin 2007 yılının Mart ayında tabancayla vurularak öldürülmesi üzerine, katil zanlısını belirlemek için çalışma başlatan polis, korkunç bir şüpheyle karşılaştı. Polis, Şükrü D'nin sahibi olduğu tel çit imalatı yapılan işyerinde çalışan ve gasp, hırsızlık gibi suçlardan sabıkası bulunan Mehmet Şimşek'in (32) kayıp olduğunu tespit etti.

YEĞEN KONUŞUNCA...

Polis, Şimşek'in yeğenini bularak ifadesini aldı. Yeğeni 1 yıldır kayıp olan Şimşek'in kendisine "Şükrü D'yi öldürdüğünü anlattığını" söyledi. Mehmet Şimşek hakkında yakalama kararı çıkaran polis, Şimşek'in arkadaşları M.Ü, M.A. ve M.T'nin, öldürülen Şükrü D'nin oğlu M.D'den para sızdırmaya çalıştıklarını belirledi. Gözaltına alınan Şükrü D'nin oğlu M.D sorgusunda, katil zanlısı olarak aranan Mehmet Şimşek'i öldürdüğünü ve Turgutlu'daki çiftlik evinde toprağa gömdüğünü itiraf etti.



Kategori : GÜNCEL