Hadise bol bol spor yapıyor

Hadise bol bol spor yapıyor
Türkiye'yi ''Düm Tek Tek'' isimli şarkıyla temsil edecek Hadise, yarışmaya Moskova'nın en lüks spor salonlarından birinde spor yaparak hazırlanıyor. Abone ol

Türkiye'yi ''Düm Tek Tek'' isimli şarkıyla temsil edecek Hadise, yarışmaya Moskova'nın en lüks spor salonlarından birinde spor yaparak hazırlanıyor.

Her sabah saat 09.00'da kalkarak erkenden kahvaltısını yapan Hadise, kahvaltının ardından aralarında Surinam asıllı Hollandalı antrenör Ricardo'nun da bulunduğu ekibiyle birlikte spor salonuna gidiyor. Burada yaklaşık 1-1,5 saat kalan Ha seo dise, kondisyon ve ağırlık çalışıyor.

Konuyla ilgili AA muhabirinin görüştüğü Hadise, ''Özellikle omuzlarımın gelişmesi için çalışıyorum. Çünkü yarışmada giyeceğim elbise bunu gerektiriyor'' dedi.

''YAKINDA FUTBOLCULARI YAKALARIM''

Hadise, sporun kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, '' Yarışmada iyi performans sergilemem ve motivasyonumu artırmam için spor yapmam şart. Her sabah spor yaptıktan sora Moskova'da özel kiraladığımız dans salonunda en az 2 saat çalışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Bir futbolcu kadar olamasam bile bu çalışmayla yakında onları yakalayacağım'' diye konuştu.

Profesyonel bir ekiple bir program dahilinde spor yaptığını anlatan Hadise, şöyle devam etti:

''Sporu o kadar çok seviyorum ki, yapamadığım zamanlar depresyona giriyorum. Haftada en az 3 kez çalışmam lazım. Sanatçı olmasaydım tenise kesinlikle devam ederdim. Daha önce ablama özenerek tenis sahalarında topları toplardım, kendim de oynardım. Kollarım o kadar güçlü değildi. Şimdi hem kondisyon hem de güç çalışmaları yapıyoruz.''

Özellikle omuzlarının gelişmesi için çalıştığını, yarışmada giyeceği elbisenin bunu gerektirdiğini ifade eden genç sanatçı, ''Amaç zayıflamak değil, ama formda kalmak. Spor yapamadığım zamanlarda 1-2 kilo alıyorum ama bunu yine sporla veriyorum. Herkese sporu öneririm. Spor yapmayan kişi kendini güçsüz ve halsiz hisseder. Herkese spora gitmeleri için çağrıda bulunuyorum'' dedi.

Sporun yanı sıra belli bir beslenme programına uyduğunu, yağlı yemekler yemediğini ve bol meyve tükettiğini belirten Hadise, 4 gündür ekmek yemediğini ve bol bol su içtiğini de sözlerine ekledi.



Kategori : MAGAZİN