İstanbulda domuz gribi şüphesi!

  • Ana Sayfa
  • İstanbulda domuz gribi şüphesi!
İstanbulda domuz gribi şüphesi!
İstanbul'da bir ABD'li ile Avusturya'dan gelen Türk vatandaşı yüksek ateş teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Sonuç ise...Abone ol

İstanbul'da bir ABD'li ile Avusturya'dan gelen Türk vatandaşına H1N1 virüsü şüphesiyle yapılan tetkiklerin sonucunun negatif çıktığı bildirildi seo .

İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avusturya'dan gelen bir Türk vatandaşının H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini belirtildi.

Bakar, ''Havaalanında yolcunun yüksek ateşi termal kameralar tarafından tespit edilince, kendisi hastaneye sevk edildi. Tetkikler soncunda hastanın H1N1 virüsü taşımadığı, sonucun negatif olduğu görüldü'' dedi.

Bir diğer vakanın tetkiklerinin de Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldığını ifade eden Bakar, ''Bu da Amerikalı bir vatandaştı. Onun tetkikleri de negatif çıktı'' diye konuştu.

Mehmet Bakar, bunların dışında iki vakanın tetkiklerinin halen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdüğünü ve sonuçların yarın açıklanacağını kaydetti.



Kategori : GÜNCEL