Webin oscarını takas merkezi kaptı

  • Ana Sayfa
  • Webin oscarını takas merkezi kaptı
Webin oscarını takas merkezi kaptı
takasmerkezi.com, Altın Örümcek 2008 Web Ödüllerinde, zorlu rakiplerini geride bırakarak seri ilan kategorisi 1. oldu.Abone ol

webin oscarı kabul edilen Altın Örümcek yarışmasında takasmerkezi.com, kategorisinde güçlü rakiplerini geride bırakarak halk oylamasında birinciliği göğüsledi.

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak, bu alanda uzman tecrübeli jüri üyeleri tarafından her sene Türkiye’de gerçekleştirilen ve başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gün Kumlama kumu dem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye'deki ilk ve tek platform bağımsız organizasyondur.

2002 yılından bu yana Doruknet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu, halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak katılımı sağlamaktadır.

Türkiye’de ve Dünya’da ilk defa uygulanan çoklu takas – bireysel barter iş modeli ile http://www.takasmerkezi.com/ adresinde yayın hayatına devam eden TakasMerkezi.com, kendi kategorisinde oldukça başarılı ve güçlü rakipleri ile son altı arasına kalarak finalist olmuştu. 1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında yapılan halk oylaması sonucu 30 Nisan 2009 Perşembe günü açıklandı ve takasmerkezi.com, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Henüz 1 senesini bile doldurmadan Altın Örümcek web ödülü ile taçlandırılan proje, üyelerinden gelen geri-bildirimlerle de beslenerek, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

TAKASMERKEZİ.COM DÜNYANIN İLK BİREYSEL BARTER SİTESİ

Özellikle krizin dünya gündeminde olduğu şu dönemde, barter yani çoklu takas iş modeli, tüketimi körükleyen geleneksel ticaret anlayışına farklı bir alternatif sunuyor. Site üyeleri, para yerine ürünlerini, değeri TL’ye denk’’ site içi para birimi olan puan’’ ile fiyatlandırarak siteye ekliyorlar. Satılan ürünlerden topladıkları puanlarla da yine site içerisinden diğer üyelerin ürünlerini alabiliyorlar. takasmerkezi.com sunduğu bu sistemle, %100 gerçek güvenli bir ticaret döngüsü yaratıyor. Üyeler de bu güvenli ortamda, ihtiyaç duymadıkları ürünleri yeniden değerlendirme fırsatı yakalıyorlar. Üstelik parasız bir eticaret deneyimi ile.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ