Genç kızın tecavüz oyunu

Genç kızın tecavüz oyunu
Üniversiteli gencin kandırdığı kızın intikamı acı oldu. Ayrılalım önerisi gelince kız polise bakın nasıl bir telefon açtı? Abone ol

Samsun'da 17 yaşındaki bir kız, üniversite öğrencisi sevgilisinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine kendisine tecavüz ettiğini iddia edere bölgesel zeyıflama çerkezköy k şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi S.A. (22), 17 yaşındaki İ.A. ile arkadaş oldu. Arkadaşlıkları ilerleyerek sevgili olan gençler, iki kez ilişkiye girdiler. İ.A. ile evlenme planı yapan üniversiteli S.A., kendisine açılan bir telefonla yıkıldı. Telefondaki şahıs, İ.A.'nın daha önce kendisiyle birlikte olduğunu, başkalarıyla da ilişkiye girdiğini iddia etti.

Bunun üzerine evlenme planı yaptığı İ.A.'dan ayrılan S.A., kızın "Beni evlenme vaadiyle kandırıp tecavüz etti" ihbarıyla polis tarafından gözaltına alındı. İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından "cinsel istismar" suçundan gözaltına alınan S.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A., adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Kategori : GÜNCEL