İkiye bölünen otomobilden sağ çıktı

  • Ana Sayfa
  • İkiye bölünen otomobilden sağ çıktı
İkiye bölünen otomobilden sağ çıktı
İki aracın çarpıştığı kazada otomobil ikiye ayrıldı. LPG tankı dükkanın camına fırladı. Ama aracın sürücüsü bu arabadan sağ çıktı. Abone ol

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ortadan ikiye bölündü. Otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. LPG'li olan aracın yakıt tankı araçtan fırlayarak bir işyerinin camlarını kırdı. İt seo faiye ekipleri LPG dolu deponun alev almaması için tedbir aldı. Kazada, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Yeşillik Caddesi Paşaköprü Mezarlığı kavşağında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Mustafa Dinç (44), 35 DLY 36 plakalı aracı ile kavşaktan dönmek isterken Gaziemir'den Konak yönüne giden Ahmet Çağlı yönetimindeki 34 AK 8691 plakalı araçla çarpıştı. Dinç'in içinde bulunduğu araç ortadan ikiye bölündü. Araçtan fırlayan Dinç, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Dinç'in ikiye ayrılan otomobilinden fırlayan LPG tankı ise Yeşillik Caddesi numara 475'teki boş dükkanın camına fırladı. Kaza sonrasında başından ağır yaralanan sürücü Mustafa Dinç ve diğer araçta bulunan Lokman Bıçkıtaş (25), Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, hafif şekilde yaranan diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Çağlı ve aracında bulunan arkadaşı Erkan Seçkin ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL