Arda başarısızlıkları üstlendi

  • Ana Sayfa
  • Arda başarısızlıkları üstlendi
Arda başarısızlıkları üstlendi
"Onun elinde sihirli bir değnek yok ki 2-3 ayda herşeyi düzeltebilsin" diyen Abone ol

Fenerbahçe maçındaki olayların içinde olan, ardından cezalı olduğu halde İstanbul Büyükşehir Belediye maçında soyunma odasına girmek isteyince güvenlikçilerle tartışan ve son olarak da izin gününde gittiği Paris'ten dönüşünde Atatürk Havaalanı'nda yanındaki arkadaşlarının güvenlikçilerle yaşadığı yumruklaşma ve kavgaları ayırmak isterken gündeme gelen Arda Turan,özel açıklamalarda bulundu.

GERÇEK SUÇLU FUTBOLCULAR

Genç futbolcu, bu sezon yaşanan başarısı seo zlıkla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından hedef haline gelen Teknik Direktör Bülent Korkmaz'a sahip çıkan Arda Turan, "Bülent Hoca'nın tartışılacak bir durumu yok. Onun elinde sihirli bir değnek yok ki 2-3 ayda herşeyi düzeltebilsin. Gelecek yıl Bülent Korkmaz ile herşey iyi olacaktır. Burada yaşanan bir başarısızlık varsa suçlanacak en son kişi Bülent Hoca'dır. Gerçek suçlu biz futbolcularız." diye konuştu.

"SON MAÇA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ" -

Olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından aldığı ceza nedeniyle takımdan ayrı kalan Arda, "Cezam bitti. Bu hafta hocam görev verirse oynayacağım. Herşey geçmişte kaldı. Kalan 4 maçımız var. Hepsini kazanmak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız. Bazen futbolda istediğiniz herşey olmayabiliyor. 4 maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok." dedi.

Turkcell Süper Lig'de fikstürün kendilerinin avantajlarına olmasına rağmen değerlendiremediklerini belirten yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beklentiler bazen istenilen düzeyde gerçekleşmiyor. Her zaman başarılı olursanız başarılı günlerin bir anlamı olmuyor. Biz bu yıl bir başarısızlık yaşadık. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Futbol oldukça ilginç bir oyun bakın zirvede yer alan takımlardan Sivasspor ile Beşiktaş mağlup oldu. Bunları görünce üzülüyorsunuz."

Öte yandan bir kız çocuğu dünyaya gelen ve ikinci kez baba olana Hasan Şaş'ı ve eşini hastanede ziyaret eden Arda Turan, kendisine yöneltilen ne zaman evleneceksin sorusuna ise "Ben yalnızım, uzun bir zamanda evlenmeyi düşünmüyorum." diye cevap verdi.



Kategori : SPOR