İşte Aragonesin kara listesi

İşte Aragonesin kara listesi
Sezon sonunda Fener'de kalır mı bilinmez ama o şimdiden bir kara liste yapmış durumda... Bir de bomba iddia var.Abone ol

Sarı-Lacivertli ekipte sezon sonunda kimlerle yolların ayrılacağı merakla beklenirken, Teknik Direktör Aragones'in özellikle Can Arat, Gürhan, Josico, Maldonado, İlhan Parlak ve Kazım'dan hiç memnun olmadığı ve devam etmesi halinde bu futbolcula yolların ayrılmasını isteyeceği öğrenildi.

LigTV'nin haberine göre; İspanyol hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, bu futbolcuların sürekli formsuz olduğunu ve takım üzerinde negatif bir hava yarattığını söyl Kumlama kumu ediği iddia edildi.

GEÇER NOT ALANLAR

Aragones'in sezon boyunca fazla şans vermediği ancak, sakatlar nedeniyle son haftalar forma giyen ve başarılı olan Ali Bilgin, Yasin Çakmak ve Önder Turacı içinse olumlu rapor vereceği belirtildi.

Ancak, İspanyol hocanın bu görüşlerinin yanı sıra, Fenerbahçe yönetiminin henüz Aragones ile devam edip etmeme konusunda bir karar almadığı ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin, Fortis Türkiye Kupası finalinin ardından İspanyol hocanın durumunu masaya yatıracağı, devam edilmesi halinde de vereceği raporu hayata geçireceği belirtildi.

BOMBA İDDİA; FENER YENİ HOCA
İLE EL SIKIŞTI... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

BOMBA İDDİA;
YENİ HOCA İLE EL SIKIŞILDI

Luis Aragones ile yollarını sezon sonu ayıracak olan sarı-lacivertli kulüp, Fransız teknik adam Paul Le Guen ile anlaştı. Bu bomba iddiayı ortaya atan ise Le Parisien gazetesi oldu.

Paris Saint Germain ile gelecek sezon çalışmayacağını kulübe bildiren Le Guen ile Fenerbahçeli yöneticilerin prensipte 2+1 yıllığına anlaştığı bildirildi.

2.5 sezondur PSG'nin başında olan 45 yaşındaki teknik adam, Christoph Daum'un ayrıldığı 2006-2007 sezonu öncesinde de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak daha sonra Zico ile anlaşma sağlanmıştı.

İLK FRANSIZ OLACAK

Sezon başında Kezman'ın kiralandığı PSG'nin hocası Le Guen Fenerbahçe'nin başına gelirse sarı-lacivertli takımı çalıştıracak ilk Fransız teknik adam olarak da tarihe geçecek. Fenerbahçe 5 milyon euro'yu bulan tazminatı nedeniyle Aragones'i gönderemezse, Galatasaray'ın Feldkamp'ta yaptığı gibi, İspanyol hocayı 'teknik danışman' yaparak Le Guen'i teknik direktörlüğe getirecek.

FENER'DE TUNCAY ŞANLI
OPERASYONU... DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Kategori : SPOR