Özallar Barzaninin kapısında

Özallar Barzaninin kapısında
Şimdi sıkı durun! Semra Özal, Irak'a gitti Barzani ile görüştü. Bu sürpriz ziyarette oğul Ahmet Özal'da hazır bulundu.Abone ol

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile oğlu Ahmet Özal, Kuzey Irak'a yaptığı sürpriz ziyarette bölgesel seo Kürt yönetiminin Başkanı Mesut Barzani ile görüştü.

Mesut Barzani'nin lideri olduğu Irak Kürdistan Demokrat Partisi'ne bağlı Zagros TV'nin haberine göre Barzani, Selahattin kentindeki karargahında Semra Özal ve Ahmet Özal'ı kabul ederek görüştü.

Barzani bu ziyaretten son derece memnun olduğunu belirtirken, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve ailesiyle olan yakın dostluğun devamından yana olduğunu söyledi. Semra ve Ahmet Özal ise Kuzey Irak'taki gelişmeleri yerinde görmek ve Kürt lider Barzani'ye geçmişe dayalı dostlukları nedeniyle ziyaret ettiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Saddam döneminde çeşitli ülkelere rahat gidebilmeleri için Kürt liderler Mesut Barzani ile Celal Talabani'ye Kırmızı pasaport verdiği için eleştirilmişti.



Kategori : POLİTİKA