İlk ve son öğrencilerinden sürpriz

  • Ana Sayfa
  • İlk ve son öğrencilerinden sürpriz
İlk ve  son öğrencilerinden sürpriz
Eğitimin Duayeni Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş’a 35 yıl önceki öğrencisinden doğumgünü sürprizi.Abone ol

Yüksek Öğretime girişte eğitim hayatına sunduğu yeniliklerle çağdaş Türk Eğitimine büyük katkı sağlayan Kavram Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu ve İstanbul Kavram Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Bahattin Dur seo muş, 56. doğumgününde “ilk öğrenci” sürprizi yaşadı.

Bundan 35 yıl önce Kavram Dershaneleri’nin Laleli’deki ilk şubesine kayıt yaptırarak üniversiteye hazırlanan Bankacı Ahu Özyurt; bu kez sürpriz doğum günü partisinde Bahattin Durmuş’ un karşısındaydı.

Bahattin Durmuş gibi 1 Mayıs doğumlu olan Ahu Özyurt, üniversiteyi kazanmada kendisine büyük katkısı olan Kavram Dersaneleri’nin, gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ve o günlerde yaşadıkları eğitim ortamını bir aile ortamı gibi hep sevgiyle hatırladığını söyledi.

Kendisi için hazırlanan doğumgünü pastasını eski ve yeni öğrencilerinin arasında eşi Fevziye Durmuş ile birlikte kesen Bahattin Durmuş, “35 yıldır içimizde yanan eğitim ateşi hiç sönmedi. Yeniliklerle, yeni adımlar atarak her zaman eğitimin içinde olacağız. Bu toplumun ülkesini seven, çağdaş, Atatürk düşünce ve devrimlerine gönül vermiş insanlara ihtiyacı var” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Kavram Eğitim Kurumunun Eğitim Kadrosu ile gerçekleştirilen sürpriz doğum günü partisi öğretim elemanı ve öğrencilerinin müzik dinletisiyle sona erdi.



Kategori : GÜNCEL