Gerets gitti o geldi

Gerets gitti o geldi
Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Olympique Marsilya'yı gelecek sezondan itibaren o çalıştıracak. Abone ol

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Olympique Marsilya'yı gelecek sezondan itibaren Didier Deschamps çalıştıracak.

Olympique M 2024 mekke arsilya kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fransa Milli Takımı'nın da eski kaptanı olan Didier Deschamps ile 2 yıllık anlaştıklarını bildirdi.

Deschamps, kısa bir süre önce Marsilya'da daha fazla çalışmayacağını açıklayan Belçikalı teknik direktör Eric Gerets'den görevi Haziran ayında devralacak.

Oyunculuk kariyerinde 1998 Dünya Kupası, 2000 Avrupa Şampiyonası Kupası, Avrupa Süper Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, İtalya Birinci ligi (Serie A) ve Ligue 1 gibi önemli şampiyonlukları bulunan Deschamps, teknik direktörlük kariyerinde de AS Monaco ile Fransa Lig Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali oynama başarısı gösterdi. Deschamps, 2006 sezonunda ''Calciopoli'' skandalıyla küme düşürülen Juventus'u Serie B'de şampiyonluğa ulaştırarak, tekrar birinci lige çıkarmayı başarmıştı.



Kategori : SPOR