Deniz Seki içerde çok zayıflamış

  • Ana Sayfa
  • Deniz Seki içerde çok zayıflamış
Deniz Seki içerde çok zayıflamış
"Kokaine zayıflamak için başladım" demişti. Gerçekten de kokain yüzünden girdiği cezaevinde zayıfladı. Emel ve Tanju ziyaretlerini anlattı. Abone ol

Uyuşturucu kullanmak ve çete üyesi olarak kullananlara temin etmek suçundan 24 Şubat'tan beri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan Deniz Seki'yi dün, yakın arkadaşları Emel Müftüoğlu ve Tanju Çolak ziyaret etti.

İki ünlü isim, Bakırköy Cum seo huriyet Savcılığı'ndan aldıkları özel izinle öğlen saatlerinde yaklaşık bir saat Seki'yle görüştü. İlk duruşmasına 1 Eylül'de 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde çıkacak olan Seki'yi çok zayıflamış gördüğünü söyleyen Emel Müftüoğlu, "Morali yerindeydi ama kendisini çok zayıflamış gördüm.Kendisiyle beraber ailesi de mağdur oldu. Hiç kolay bir durum değil. Bu zor günleri geride bırakacağına inanıyoruz. Biz sanatçılar da, arkadaşımızın sonuna kadar arkasındayız.

Suçsuzluğuna inanıyoruz. Yakında sanatçı arkadaşlarımızla bir araya gelerek destek için konser vermeyi düşünüyoruz. Eğer Adalet Bakanlığı izin verirse de bu konseri cezaevinde yapmayı düşünüyoruz” dedi. "Her gün spor yapıyormuş" Kendisi de otomobil kaçakçılığı iddiasıyla bir dönem cezaevinde yatan eski futbolcu Tanju Çolak ise Seki'yi çok zayıflamış gördüğünü söyledi.

Seki'nin psikolojisini çok iyi anladığını beirten Çolak, “Sporcu biri olarak Deniz'i formda gördüm. Kendisi zayıflamış. Her gün spor yapıyormuş. Şu ana kadar da Kubat, Funda Arar, Ebru Gündeş gibi birçok arkadaşımız kendisini ziyaret etmiş. Bu güzel bir şey... Cezaevindeki psikolojisini tahmin edebiliyorum. Bu nedenle bütün sanatçıları destek vermeye çağırıyorum” diye konuştu.



Kategori : MAGAZİN