Genç anne terk etti yaşlı nine bakıyor

  • Ana Sayfa
  • Genç anne terk etti yaşlı nine bakıyor
Genç anne terk etti yaşlı nine bakıyor
Kocası ölünce anne bebeklerine terk etti. Biri on aylıktı, öbürü 2 yaşında... Şimdi kocaman oldular. Çünkü nineleri onlara sahip çıktı. Abone ol

Bitlis'in Güroymak ilçesine Gölbaşı beldesinde yaşayan 76 yaşındaki Fecure Avunç, 11 yıldır öksüz kalan biri erkek diğeri kız 2 torununa bakıyor.

76 yaşındaki Fecure Avunç'un korucu olan oğlu Salih Avunç, elektrik akımına kapıla seo rak hayatını kaybetti. Oğlu ölünce, silahı alınarak maaşı da kesildi. Salih Avunç'un eşi Nazife Avunç da gelir kaynağı olmadığı için 2 çocuğunu terk etti.

Anne Nazife Avunç çocuklarını terk ettiğinde oğlu Şükrü 10 aylık, kızı Şükran ise 2 yaşındaydı. Torunlarına sahip çıkmak ise nine Fecure Avunç ile dede Ferman Avunç'a düştü. Dede Ferman Avunç da yakalandığı kanser hastalığından gördüğü bütün tedavilere rağmen kurtulamadı.

Eşinin vefat etmesinden sonra omzunda büyük bir yük kalan nine Fecure Avunç, her zorluğa göğüs gererek 10 yıldır torunlarına hem annelik hem de babalık yaptı.

Fecure Avunç, "Torunlarım ortada kalınca 10 yıldır onlara bakıyorum. Torunum Şükrü Avunç 10 aylıkken baktım, şu an 8 yaşına geldi, okula gidiyor. Şükran ise ilkokul 4. sınıfına gidiyor. Sabah erkenden kalkıyorum torunlarımı okula gitmeleri için hazırlık yapıyorum. Kahvaltılarını verdikten sonra onları okula götürüyorum. Torunlarımın her türlü masraflarını, ben karşılıyorum. Elimden geldiği kadar onlara yardımcı oluyorum. Eksikliklerini gideriyorum. Torunlarımı büyüttüm, şimdi onlar benim hayata tutunmamın tek sebebi." dedi.



Kategori : GÜNCEL