Kalkavan Yıldırımla görüşmemiş

  • Ana Sayfa
  • Kalkavan Yıldırımla görüşmemiş
Kalkavan Yıldırımla görüşmemiş
FB'nin eski yöneticilerinden Kalkavan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a ''Sen çekil, ben aday olayım'' dediği şeklinde medyada yer alan haberlerin doğru olmadığını bildirdi. Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a ''Sen çekil, ben aday o Deniz kumu layım'' dediği şeklinde medyada yer alan haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Kalkavan, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan yazıları üzüntüyle takip ettiğini belirterek, ''Ben, Aziz Yıldırım'la ne başkanlıkla ilgili, ne de başka bir konuda görüştüm. Fırsat düşkünü biri olmadım, bundan sonra da olmayacağım'' ifadesini kullandı.

İyi gününde olduğu gibi, kötü gününde de Fenerbahçe'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yerine getirmeye devam edeceğini vurgulayan ve bundan kimsenin kuşku duymamasını isteyen Kalkavan, şunları kaydetti:

''Başkanlık seçiminin yaklaştığı süreçte basında yer alan asılsız haberleri ve ortamı germe niyetinde olan çevreleri kınıyorum. Fenerbahçe kongre üyeleri, gönüllerinden geçen başkanı hür iradelerini kullanarak seçeceklerdir. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.''



Kategori : SPOR