Kontörüm bitti konuşamadım

Kontörüm bitti konuşamadım
Tüm Türkiye, 9 evladının acısını yüreğinde yaşıyor. Bu öyle bir ateş ki sadece düştüğü yeri değil Türkiye'yi yaktı!Abone ol

Türkiye'nin yine yüreği yandı. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde kanlı terör 9 askerimizi şehit etti... Acı haber yine tez ulaştı, şehit ailelerinin evinden ağıtlar yükseldi...

Şehit olan 9 askerden biri de Mehmet Ali Karaduman'dı... Şehit Er Karadu mikro beton uygulama man'ın babası Kamil Karaduman, olayı öğrendikten sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan baba doktor kontrolüne alındı.



ŞEHİT ER ONUR GÖRMEZ'İN AYDIN'IN ÖMERLER
KÖYÜNDEKİ EVİNDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞANIYOR
BABA KAMİL GÖRMEZ:
''KONTÜRÜM BİTTİĞİ İÇİN SON GÖRÜŞMEMİZ
YARIDA KESİLDİ''

[PAGE]


ŞEHİT ER: ONUR GÖRMEZ
AYDIN/ÖMERLER KÖYÜ

BEN YANDIM BAŞKALARI YANMASIN

Onur Görmez'in ailesinin yaşadığı Aydın'ın Karpuzlu ilçesine bağlı Ömerler köyünde büyük üzüntü var.

Şehidin annesi Nursel Görmez, ''Artık yeter, ben yandım başka analar yanmasın'', ''Oğlum kokunu çok özledim'', ''Ben sana doyamadım oğlum'' şeklinde ağıtlar yaktı.

KONTÖR BİTTİ KONUŞAMADIK

Şehit babası Kamil Görmez ise oğluyla önceki gece telefonda görüştüğünü anlatarak, ''Bize telefonda operasyona gideceğini ve şehit düşme ihtimali bulunduğunu söyledi. Akrabalarının onu aramasını istedi. Kontürüm bittiği için 2 dakika konuşabildik ve görüşmemiz yarıda kesildi. Hala şehit olduğuna inanamıyorum. Vatan sağ olsun'' dedi.



"BEN ŞEHİT KARDEŞİ OLMAK
İSTEMEDİM Kİ" DEYİP AĞLADI...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL