Yine kavga yine Arda var!

Yine kavga yine Arda var!
Biri çıkıp şu çocuğa artık dur desin! Her ne kadar ben kavga etmedim dese de her gittiği yerde olay çıkıyor. İşte o anlar;Abone ol

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu bir grup, Atatürk Havalimanı'nda güvenlikle sorun yaşadı.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ve eski Futbol Feder seo asyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlunun da içinde bulunduğu 4 kişilik grubun, Air France Havayolları'na ait uçakla Paris'ten İstanbul'a geldikten sonra özel güvenlik görevlisi tarafından yolcuların vücut ısılarının ölçüldüğü termal kameranın olduğu bölüme yönlendirilmesi sırasında, grupta bulunan bir kişi ile özel güvenlik görevlisi arasında kavga çıktığı öğrenildi.

ARDA KENDİNİ SAVUNDU

Arda Turan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bir şey yok. Arkadaşım güvenlik görevlisiyle kavga etti, ben de ayırdım" dedi. Haluk Ulusoy'un oğlu da kavganın özel güvenlik görevlisinin tavrından kaynaklandığını kaydederken, görevlinin kendilerini sert şekilde uyardığını ve kaba davrandığını, bunun sonucu arkadaşlarının güvenlik görevlisiyle kavga ettiğini söyledi.

Arda'nın kavgaya karışmadığı ve sadece tarafları ayırmaya çalıştığı ifade edilirken, kavgaya karışan kişinin Atatürk Havalimanı'nda ifadesi alındı.



Kategori : SPOR