Hollandada bir Türk öldürüldü

  • Ana Sayfa
  • Hollandada bir Türk öldürüldü
Hollandada bir Türk öldürüldü
Amsterdam'da bir lokantaya gelen maskeli bir kişi, 40 yaşındaki Bayram Yiğit'e ateş açarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Abone ol

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir lokantaya gelen maskeli bir kişi, 40 yaşındaki Bayram Yiğit'e ateş açarak öldürdü. Yiğit, başına ve vücudunun değişik yerlerine isabet 4 kurşun sonucu hayatını kaybetti.

Amsterdam'ın Slot seo ervaart semtinde bulunan Mevsim Lokantası'na giren kimliği belli olmayan kişi, Yiğit'i öldürerek kaçtı. Saldırı anında Mevsim Lokantası'nda bulunan ismini açıklanmasını istemeyen bir Türk, Yiğit'in Mevsim Lokantasına sürekli gittiğini, lokantaya giren maskeli bir kişininYiğit'e 4 kurşun sıktıktan sonra dışarı çıkarak mobilet ile olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Olayın bir soygun olmadığı, şahsi mesele olduğu iddia ediliyor.

Konu ile ilgili Amsterdam Polisi geniş bir araştırma başlattıkları belirtti. Saldırganın yakalanması için polisin, Amsterdam'a giriş ve çıkışlarını tuttukları fakat olayı yapan kişi ve kişilere henüz ulaşamadıkları açıklandı.

CİHAN'a konuşan Mustafa Tülü, polis araçlarının sirenlerini duyduktan sonra olay yerine geldiğini söyledi. Tülü, lokantadaki çalışanlardan, zanlının dükkana girdikten sonra direk olarak Bayram Yiğit'in yanına gelerek ateş açtığını öğrendiklerini söyledi. Tülü, "Bu tür olayların bir daha olmamasını temenni ediyoruz." dedi. Hollanda basının, olayı, Türk mafyasındaki bir hesaplaşma olarak verdiğinin hatırlatılması üzerine Tülü, "Mafya ile alakası yok." diye konuştu.



Kategori : DÜNYA