Sivasspora ilginç terapi

Sivasspora ilginç terapi
Antep yenilgisi sonrasında Bülent Uygun takımına ilginç bir terapi uyguladı. Abone ol

Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Gaziantep yenilgisi sonrasında strese giren futbolcularına bugünkü antremanda ilginç bir terapi uyguladı.

İdman başında oyuncularını saha içinde toplayan Uygun, yere oturttuğu futbolcularına bir konuşma yaptı.

Daha sonra Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncularını saha içinde önce sırt üstü, daha sonra yüz üstü yatıran Uygun, futbolcularından gevşemelerini, zihinlerini boşaltmalarını ve konsantre olmalarını istedi. Bir süre gözleri kapalı şekilde saha içinde yatan futbolcular, daha sonra idmanı bırakarak masaj salonuna gitti.

Bül seo ent Uygun, idmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirtti.

ANTEP 3 PUANI HAK ETTİ

Ligde zor maçlar olduğunu, her takımın her takımdan puan alabildiğini ifade eden Uygun, ''Gaziantep takımı da inanılmaz derecede iyi top oynadı. Arzuluydular, coşkuluydular. Kazanmak için her şeyi yaptılar ve hak ederek 3 puan aldılar. O yüzden Gaziantespor'u tebrik etmekten başka bir şansımız yok'' diye konuştu.

3 PUANA MAL OLDU

Bu maçtan ders çıkarmaları gerektiğini bildiren Uygun, ''Bazen futbolun doğası gereği bireysel hatalar yapabiliyorsunuz. Elimizdeki kadronun kısıtlı olmasından dolayı da skoru korumak adına istediklerimizi yapamadık. Bu da bize tabi 3 puana mal oldu'' ifadesini kullandı.

MORALLER YERİNDE

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının skorunun üzüntülerini en aza indirdiğini anlatan Uygun, ''Çocukların tekrar moralleri yerinde. Hatta bugün biraz da terapi yaptık'' dedi.

Bu kadar kısıtlı imkanlarla böyle bir başarıyı yakalayan oyuncularına, ''şampiyonun kendileri olduğunu, ama birincinin kim olacağının sezon sonunda belli olacağını'' söylediğini ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

''Kalan maçlarımızı en iyi şekilde yine oynayacağız. Ben daha önce 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet bize yeter demiştim. Nitekim de yine herhalde oraya doğru gidiyoruz. Kalan 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik bu işin yeteceği yönünde. Çünkü yine rakibimizin de puan kaybedeceğini tahmin ediyorum, hayal ediyorum. İnşallah da kaybederler. Biz de kaybetmeden yolumuza devam ederiz. İsteyen, arzulayan, Allah'ın izniyle de inşallah şampiyon olup makus talihi değiştiren bir Sivasspor olur. Bazıları şampiyonluk için olmaması gerektiğini, ligin reytinginin düştüğünü söylüyor. O reytinginin düştüğünü söyleyenler de zaten Türk medyasının reytingini düşürenler. Türk sporunun reytingini düşüren, sadece kendini bu işin içinde olduğunu zanneden, bana göre de hiçbir vasfı olmayan insanlar. O yüzden de onları da çok dikkate almıyorum.''

SİVASLI FUTBOLCULARIN
TERAPİ SEANSI FOTOĞRAFLARI
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



[PAGE]

Kategori : SPOR