Anıtkabiri kendine Konak yaptı!

  • Ana Sayfa
  • Anıtkabiri kendine Konak yaptı!
Anıtkabiri kendine Konak yaptı!
MHP'li belediyenin seksi açılış törenine katılan Volkan Konak'tan tartışılacak sözler: Çorabı kokan gelmesin!Abone ol

Antalya'nın Kemer ilçesindeki 6. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin 3. gününde çıktığı sahnede söylediği şarkılar, anlattığı hikayeler ve okuduğu Nazım Hikmet şiiri ile izleyicilerle birlikte ağlayan Volkan Konak, Atatürk karşıtlar missisippi seo ını 'çorapları kokanlar' olarak tanımladı.

Konak, "Onlar Ankara ziyaretlerinde Anıtkabir'i ziyaret etmiyorlarmış. Aman etmeyin. Onlar çorap kokulu adamlar. Onlar topuklarının arkasına basarak girmesinler zaten Anıtkabir'e. Onlar girerse, Anıtkabir'i dezenfekte etmek gerekir" dedi.

Kemer'deki 6. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin 3. gününde verdiği konserin bir bölümünde Atatürk sevgisini dile getiren Volkan Konak, "Atatürk sevgisini" dile getirdi. Atatürk karşıtlarından 'çorapları kokanlar' diye söz eden Konak, "Onlar Ankara ziyaretlerinde Anıtkabir'i ziyaret etmiyorlarmış. Aman etmeyin. Onlar çorap kokulu adamlar. Onlar topuklarının arkasına basarak girmesinler zaten Anıtkabir'e. Onlar girerse, Anıtkabir'i dezenfekte etmek gerekir" dedi.

Volkan Konak, şarkılarının yanısıra anlattığı hikayeler ve okuduğu Nazım Hikmet şiiri ile büyük alkış aldı. İzleyenlere duygulu anlar yaşatan 1 saat kaldığı sahnede izleyicilerle birlikte ağlayan Konak, "Ben yalnızca bu güzel ülkeyi sevmeyen insanları sevmem" diyerek geceyi bitirdi.



Kategori : GÜNCEL