Bir haftada öldürecek salgın!

Bir haftada öldürecek salgın!
Meksika'dan yayılmaya başlayan domuz gribine henüz çözüm bulunamadı ama ölümcül bir salgın ihtimali daha var. Hem de çok yakınımızda... Abone ol

Dünya domuz gribi salgınıyla başa çıkmaya çalışırken, şimdi de Libya'dan "hıyarcıklı veba" salgını haberi geldi. 1347-1351 yılları arasında dünyada 75 milyon insanı nebraska seo öldüren bu salgın, bu kez Dünya Sağlık Örgütü'nü harekete geçirdi. DSÖ ekibi Libya'da araştırma başlattı.

Libya'da hıyarcıklı veba salgını ortaya çıktığının bildirilmesi üzerine Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) bu ülkeye bir araştırma ekibi gönderdiği bildirildi.

VAKA SAYISI 18

DSÖ yetkilisi John Jabbour, Libyalı yetkililerin Akdeniz kıyısındaki Tobruk kentinde hıyarcıklı veba salgını olduğunu bildirmeleri üzerine bir ekibi bölgeye gönderdiklerini, sayıları 18 dolayında olduğu bildirilen vakaların Libya'da 20 yıldan uzun süredir ilk kez görüldüğünü söyledi.

Trablus yönetiminin DSÖ'den yardım istediğini bildiren Jabbour, orta çağdan beri "kara ölüm" olarak bilinen hastalığın Libya'daki "tam resmini" henüz göremediklerini, Libyalı yetkililerin açıklamasına göre şimdiye kadar biri ölümlü, 18 vakanın görüldüğünü ifade etti.

VÜCUTTA SİYAH YUMRULAR OLUŞUYOR!
KORKUNÇ HASTALIĞIN FOTOĞRAFLARI

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL