Konserine uzaylı gelen şarkıcı!

  • Ana Sayfa
  • Konserine uzaylı gelen şarkıcı!
Konserine uzaylı gelen şarkıcı!
İstanbul'da UFO kongresi yapıldı. Kongreden ilginç bir anı da çıktı. UFO'lar bir şarkıcının konserine katılmış...Abone ol

Geçtiğimiz hafta sonu Yeşilköy Wow Otel'de düzenlenen UFO kongresine katılan Kolçak, kapanış gününde ilginç bir olayın yaşandığını ifade etti.

Sabah'ın ha google ads service berine Kolçak, UFO kongresinin kapanışında yaklaşık bin kişinin önünde verdiği konser sırasında gökyüzü semalarında uzay gemisinin görüldüğünü ve bu duruma bütün konukların şahit olduğunu söyledi.

Bu anı İtalyan bir konuğun görüntülediği anlatan Kolçak, bu görüntülerin yakın bir zamanda ortaya çıkacağını dile getirdi. Konserinde gördüğü uzay gemisinin daha önce gördüğüyle büyük benzerlik taşıdığını da anlatan Kolçak, "Metalik ışık saçan bir gemiydi. Formları önceki gördüğümle aynıydı. Onlar sonuçta dünyada evreni bizden farklı bir zaman anlayışıyla yaşıyor. Biz, dünü bugünü ve yarını değerlendiriyoruz. Onlar zamanı farklı alanlarda kullanıyor. O yüzden dünyaya farklı şekilde gidip gelebiliyorlar" dedi. Uzaylılarla birebir teması olmadığını da sözlerine ekleyen Kolçak, "Tanıdığım en büyük uzaylı Mustafa Topaloğlu" ifadesini kullandı.



Kategori : MAGAZİN