Anne gel, yardım et nolur

Anne gel, yardım et nolur
Annesiyle birlikte çalıştığı iş yerine bu kez yalnız gitti. Otomobilin çarptığı kız telefonla annesine böyle seslendi.Abone ol

Antalya´da annesiyle birlikte çalıştığı işyerine yalnız giden 16 yaşındaki Başak Özcan´a sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Geçirdiği şokun etkisiyle hareket edemeyen genç kız sağlık gö delaware seo revlilerinin kulağına tuttuğu telefonda "Anne gel, yardım et n´olur" diye yalvardı.

Kaza dün saat 07.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı, Mevlana Kavşağı´nda meydana geldi. Annesiyle birlikte çalıştığı kuaföre yalnız giden Başak Özcan, kaldırımdan karşıya geçmek istedi.

Bu sırada şehir merkezinden Lara istikametine giden 07 GK 235 plakalı sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Özcan´a çarpan otomobil daha sonra kaldırıma çarparak durabildi. Sürücüsü olay yerinden ayrılan otomobil içerisinde bulunan 9 aylık hamile 25 yaşındaki Asiye Aksu kontrol için ticari bir taksiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü. Otomobilin çarptığı Özcan ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinde, annesine durumu bildiren polisten cep telefonunu istedi. Geçirdiği şokun etkisiyle hareket edemeyen genç kız, sağlık görevlilerinin kulağına tuttuğu telefonda "Anne n´olursun gel yardım et" diye ağladı.



Kategori : GÜNCEL