Türkiyeyi bekleyen tehlike

Türkiyeyi bekleyen tehlike
Sendika düzenlemeler gecikti, Türkiye'nin başı fenal halde ağrıyacak. Hak-İş Başkanı Uslu'dan önemli açıklamalar..Abone olSalim Uslu, "Söz verildiği halde Sendikal yasalarda gerekli düzenlemeler hâlâ yapılmadı, bu kez kara liste yaptırımı gündemde"

"Açıklanan istihdam ve yatırıma dönük son teşvik paketi olu maryland seo mlu ama eksikler var, bizim önerilerimiz dikkate alınırsa 4 milyon kişilik yeni istihdam imkânı yaratılır"

"Öngörülen ödünç işçilik sistemine karşıyız. İşletmelerin birbirine işçi kiralaması, angaryayı ve sömürüyü getirecektir."

Hak-İş Başkanı Salim Uslu "4 Milyon kişiye iş" diyor!   Hak-İş Başkanı Salim Uslu ile röportaj yapan Duransel Doğan'ın ilginç tespitlerini okumak için tıklayın...

"Memur, emekli, işçi maaşları, işsizlik sigortası ödenekleri artırılmalı. Bu yapılırsa harcamalar artar, ekonomi daha süratle toparlanır. GSMH'nın yüzde 68'i tüketim harcamaları kaynaklı. Hükümetin açıkladığı 6 paketin maliyeti 35-36 milyar dolar. Maaşlara artış yapılsa kriz daha çabuk atlatılır, aksine zamlar düşük tutuluyor, artışlar kısılıyor"

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu www.korhaber.com yazarları, Duransel Doğan ve Zülfikar Doğan'ın sorularını yanıtladı. İşte Uslu'nun gündeme ilişkin yaptığı açıklamalar:



Kategori : GÜNCEL