Uludağa çıkan dağcı yaşamını yitirdi

  • Ana Sayfa
  • Uludağa çıkan dağcı yaşamını yitirdi
Uludağa çıkan dağcı yaşamını yitirdi
Bursa'nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’ın Bakacak Mevkii'de kayalıklara tırmanmak isteyen genç dağcı yaşamını yitirdi.Abone ol

Bursa'nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’ın Bakacak Mevkii'de kayalıklara tırmanmak isterken dengesini kaybedip 300 metreden uçuruma düşen 28 yaşındaki Tuncay Güven, yaşam florida seo ını yitirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan ve bekar olduğu öğrenilen Makina Mühendisi Tuncay Güven, önceki gün Bursa'da oturan Ayhan isimli arkadaşını ziyarete geldi. Arkadaşı Ayhan ve ismi açıklanmayan iki kız arkadaşı ile birlikte bugün Uludağ'a çıkan Tuncay Güven saat 17.00 sıralarında Bakacak Mevkii'ne geldi. Güven, buradaki kayalıklara tırmanırken elinin kayması sonucu bir anda dengesini kaybederek 300 metreden uçuruma yuvarlandı.

Güven'in düştüğünü gören arkadaşları hemen durumu jandarmaya bildirdiler. Olay yerine gelen jandarma, Uludağ Arama ve Kurtarma ekipleri ile bölgede kamp yapan bir sivil dağcı, Tuncay Güven’in düştüğü bölgeye indi. Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından kayalıkların dibinde ağır yaralı olarak bulunan genç, sedye ile yukarı çıkarıldığı sırada yaşamını yitirdi.

Tuncay Güven’in arkadaşları, ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.



Kategori : GÜNCEL