Karısını kaçırdı 14 yıl sonra tutuklandı

  • Ana Sayfa
  • Karısını kaçırdı 14 yıl sonra tutuklandı
Karısını kaçırdı 14 yıl sonra tutuklandı
Karısıyla kaçarak evlendi. Aradan 14 yıl geçti. Çiftin iki çocukları oldu ama birgün polis kapıya dayandı ve adamı götürdü. Abone ol

Malezya'da inşaat işçisi bir adam, 14 yıl önce şuan eşi ve 2 çocuğunun annesi olan kadını kaçırdığı için tutuklandı. Eski dosyaları yeniden açan polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan minesota seo şahsın, 14 yıl önce reşit olmayan eşini kaçırdığı için tutuklandığı belirtildi.

Malezya'da geç gelen adalet kafaları karıştırdı. 1995 yılında henüz reşit olmayan Rosukhon isimli genç bir kızı Phayao kentinden kaçırdığı için polis tarafından aranan Noppadon Nontanok (32) isimli adam, aradan 14 yıl geçtikten sonra yakalandı.

O zamanlar 14 yaşında olan kızın ailesinin başvurusu üzerine aranmaya başlayan Nontanok, bugün eşi ve 2 çocuğunun annesi olan Rosukhon'u kaçırdığı için tutuklandığını öğrenince neye uğradığını anlayamadı. Nontanok, "Polis beni gözaltına aldığında şok oldum. Bu olay çok uzun zaman önceydi. Şimdi beni hapse atarlarsa, ailem için kim para kazanacak?" dedi.

Öte yandan Rosukhon'un ailesi, kızlarını kaçıran Nontanok'u, çiftin evlenmesi ve çocuk sahibi olması üzerine affetmişti. Ancak geçmiş dosyaları arşivden çıkaran polis ekipleri, tüm bu gelişmelerden bihaber durumda olunca, zanlıyı yakalamak durumunda kaldı.



Kategori : GÜNCEL