İstanbulu Teksasa çevirdiler

İstanbulu Teksasa çevirdiler
İnanılmaz ama magandalar, İstanbul'un göbeğinde çatıştı çıkan olaylarda aralarında iki çocuğunda bulunduğu 5 kişi yaralandı.Abone ol

Fatih Melek Hoca Caddesi'nde TOKİ'nin Taşoluk'ta yaptığı konutlara taşınan Mustafa Toprak ziyarete geldiği eski mahallesinde daha önce kavgalı olduğu Taş arizona seo kın Ağcakışla ile karşılaşınca silahlı çatışma çıktı.

Yaklaşık yarım saat sürdüğü ve onlarca kurşunun sıkıldığı çatışmada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan 2'sinin yolda oyun oynayan çocuklar olduğu belirtildi.

Uzun Yol Sokak'ta saat 17.00'da meydana gelen olayda, daha önce Fatih'te oturan Mustafa Toprak (42) eski mahallesini ziyarete gitti. İddiaya göre daha önce aralarında husumet olan Taşkın Ağcakışla ile karşılaşan Mustafa Toprak arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü.

Çatışmada Toprak ve Ağcakışla ile Anılcan Kul (14), Melika Ağcakışla (16) ve Mehmet Tekel (18) yaralandı. Yaralılar Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis'in olay ilgili incelemeleri devam ediyor. Olayla ilgili üç kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL