Şehit veda edecekti kontör bitti

  • Ana Sayfa
  • Şehit veda edecekti kontör bitti
Şehit veda edecekti kontör bitti
Yüreğimiz dağlandı, ateş dokuz aileye değil tüm ocaklara düştü! Hele bir babanın vedası, duyanları hıçkırıklara boğdu!Abone ol

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 9 askerden Onur Görmez’in ailesinin yaşadığı Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı Ömerler köyünde büyük üzüntü v seo ar.

Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Elvan Celep, köye gelerek, aileye oğullarının şehit olduğu haberini verdi ve baş sağlığı dileğinde bulundu. Acı haberin duyulmasıyla evde büyük üzüntü yaşandı.

Şehidin annesi Nursel Görmez, "Artık yeter, ben yandım başka analar yanmasın", "Oğlum kokunu çok özledim", "Ben sana doyamadım oğlum" şeklinde ağıtlar yaktı.

Şehit babası Kamil Görmez ise oğluyla önceki gece telefonda görüştüğünü anlatarak, "Bize telefonda operasyona gideceğini ve şehit düşme ihtimali bulunduğunu söyledi. Akrabalarının onu aramasını istedi. Kontürüm bittiği için 2 dakika konuşabildik ve görüşmemiz yarıda kesildi. Hala şehit olduğuna inanamıyorum. Vatan sağ olsun" dedi.

Şehidin ilköğretim 8. sınıfa giden kız kardeşi Tennur Görmez ise ağabeyinin öldüğüne inanamadığını ifade etti. Ağabeyinin fotoğrafına sarılan Tennur Görmez, "Ben şehit kardeşi olmak istemedim ki" diyerek ağladı. Köy halkı da şehidin ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.



Kategori : GÜNCEL