TIRdan düşen Rus sürücü öldü

  • Ana Sayfa
  • TIRdan düşen Rus sürücü öldü
TIRdan düşen Rus sürücü öldü
Zonguldak Gümrük Müdürlüğü parkında arkadaşlarıyla içki içen Rus sürücü 56 yaşındaki Anatoly Permnov, park halindeki TIR'dan düşerek öldü. Abone ol

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü parkında arkadaşlarıyla içki içen Rus sürücü 56 yaşındaki Anatoly Permnov, park halind ersağ nedir eki TIR'dan düşerek öldü.

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü parkında, M 221 BO34 plakalı TIR'ı ile Ankara'dan Rusya'ya mobilya malzemesi götürmek için bekleyen Anatoly Permnov, bugün öğle saatlerinde bir arkadaşının TIR'ında içki içti. Daha sonra kendi TIR'ına geçen Permnov, şoför mahalinden inmek isterken dengesini kaybederek yere düştü. Bir süre sonra Permnov'un cesedini arkadaşları bularak görevlilere haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede araştırma yaparken, Cumhuriyet Savcısı da inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar da olay yerine gelerek bilgi aldı. Yapılan ilk incelemede, Permnov'ın aldığı alkolün etkisiyle TIR'dan inerken düştüğü ve başını yere çarparak öldüğü belirlendi. Permnov'un cesedi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Kategori : GÜNCEL