Münevverin babası feryat etti

Münevverin babası feryat etti
Kesik baş cinayetin üzerinden 60 gün geçti ancak katil bir türlü bulunamadı! Baba Karabulut bugün katilin bulunamamasını protesto etti.Abone ol

Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, kızının katilinin bulunamamasını protesto etmek amacıyla zanlının evinin kapısına siyah çelenk bıraktı.

Bahçeşehir Şelale Caddesi'nde toplanan baba Süreyye Karabulut ile ellerinde Münevver Karabulut'un resmini taşıyan lise öğ seo rencileri ve bazı vatandaşlar, cinayetin işlendiği ileri sürülen villanın kapısına kadar yürüdü.

Kapının önüne siyah çelenk bırakan Süreyya Karabulut, acısının çok büyük olduğunu ifade ederek, ''Kızım bu eve canlı olarak girdi, fakat cansız olarak çıktı. Ben öncelikle kızımın ruhuna bir fatiha okumak istiyorum'' diye konuştu.
Duasının ardından konuşmasına devam eden Karabulut, buraya ilk kez geldiğini belirterek, ''Adaletin yerini bulmasını istiyoruz'' dedi.

Karabulut, çevrede oturan çok sayıda insan olduğunu, komşuların olay anında duyarsız kalmalarına çok şaşırdığını ifade ederek, şunları söyledi:

''Bu artık kamuya mal olmuş bir dava. Burada tek suçlu yok. Villanın etrafında oturan bir sürü insan var. Cinayet işleneli 60 gün oldu. Olay anı nasıl hiç kimse sesini duymuyor? Biz artık caniler yakalanıncaya kadar her ayın 3'ünde yakalanmalarını dillendireceğiz. Annesi Moskova'daymış. 60 gündür zanlı hala dolaşıyor. Ben ilaçlarla ayakta duruyorum.''

Konuşmanın ardından gruptakiler bir süre evin önünde ''Katiller halka hesap verecek'', ''Geç gelen adalet istemiyoruz'' şeklinde slogan attı.

Grubun villanın önünden ayrılışı sırasında otomobil garajının üzerindeki güvenlik kamerasını gören baba Süreyya Karabulut, basın mensuplarına ''Her tarafta kameralar var. Nasıl oluyor da hiç kimse görmüyor? O taksi buraya nasıl giriyor? Hiç bir şeyi anlamadan o bavulları arabaya koyuyor ve Levent'e kadar nasıl gidiyor?'' diye seslendi.



Kategori : GÜNCEL