Hayat kadınına tecavüzün cezası

  • Ana Sayfa
  • Hayat kadınına tecavüzün cezası
Hayat kadınına tecavüzün cezası
Yolda yürürken yanına yaklaşan kişi zorla bir araca bindirdiler. Ormanlık alana götürüp tecavüz ettiler. O zanlılara bakın ne kadar hapis cezası çıktı. Abone ol

Adana’da hayat kadınını alıkoyup, tecavüz ettiği, sonra da cep telefonlarını gasp ettiği iddia edilen 38 yaşındaki İlyas Y., 22.5 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Halen bir küçük hipnozla vajinismus tedavisi kıza tecavüzden yargılaması devam eden İlyas Y.'nin daha önce de bir erkek çocuğuna tecavüz edip 9 yıl hapis cezası aldığı ve aftan yararlanıp serbest kaldığı, 28 sabıkası bulunduğu belirlendi.

KELEPÇELEYEREK TECAVÜZ ETTİ

Tecavüze uğradığını iddia eden F.O. daha önceki duruşmaya gelerek sanıktan şikayetçi olmuştu. F.O., sanığın kendisini polis olarak tanıtıp kelepçeledikten sonra tecavüz ettiğini iddia ederek şunları anlattı:

“Ben hayat kadını olduğumu kabul ediyorum. Beyazevler Mahallesi’nde yürürken sanık ve yanında 2 kişi olduğu halde yanıma gelerek beni zorla pikaba bindirdi. Ormanlık alana götürdüler.

Sanık kendisinin polis olduğunu söyledi. Üzerinde silah olduğunu gördüm. Benim bileklerimden kelepçeleyerek livata yoluyla ilişkide bulundu. Diğer kişiler benimle cinsel ilişkide bulunmadı. Sanık, daha sonra 2 arkadaşının ayaklarının altını öpmemi istedi. Ben de serbest bırakmaları için öptüm. Olay yerine polis gelmedi. Ben polise giderek şikayetçi oldum. Sanık her iki telefonumu da gasp etti.”



Kategori : GÜNCEL