Trabzonsporda Teknik direktör yok ama transfer var

  • Ana Sayfa
  • Trabzonsporda Teknik direktör yok ama transfer var
Trabzonsporda Teknik direktör yok ama transfer var
Trabzonspor henüz hocasını bulmadı, ama transfere şimdiden başladı ve ilk transfer bombasınıda patlattıAbone ol

Trabzonspor henüz hocasını bulmadı, ama transfere şimdiden başladı.

Bordo-mavili takımın geçen yıl da kadrosuna katmak için çaba harcadığı,ancak kulübü Hansa Rostock’un sorun çıkartması üzerine alınması e-ticaret seo ndan vazgeçtiği Zafer Yelen’in transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Bordo-mavili yöneticilerin, kulübüyle yaptığı görüşme sonucu bonservisini alan Zafer Yelen’le bir ön protokol yaptıkları öğrenildi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen ay Trabzonspor’a gelmiş, bordo-mavililerle bir görüşme yapmış, küçük pürüzler dışında anlaşma sağlamıştı.

Resmi imzanın daha sonra yapılacağı bildirildi. Bu arada bordo-mavili takımın kadrosuna katmak istediği Kanadalı Atiba Hutchinson’un transferi için kulübü Kopenhag ile görüşmelerin sürdüğü açıklandı.

Şener bilboardlarda!

Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından bordo-mavili taraftarlar, Başkan Sadri Şener için seferberlik ilan etti.

Kentin değişik yerlerindeki billboardlara ilan veren bordo-mavili taraftar, Sadri Şener’in fotoğrafının bulunduğu ve “Büyük başkan bizi bırakma’ yazılarının yer aldığı billboardlardaki afişler ile görevi bırakmamasını istediler.



Kategori : SPOR