Bu kocalardan adam olur mu?

Bu kocalardan adam olur mu?
Meyers bu programı izlese belki de "Kadınlar ne isteri" tamamen değiştirirdi. Bi de Türk erkekleri görse...Abone ol

Böyle kocalar da var! Kanal D'de yayınlanan "Kocam size emanet" birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Hele dün akşam bir koca vardı ki eşi evdeki halini anlatırken, benim diyen kadınlar bile şaşırdı!

Kanal D'nin başarılı yapımı "Kocam size emanet", Türkiye'deki kadın erkek ilişkileri üzerine oldukça önemli ipuçl tennessee seo arı veriyor. Geçtiğimiz haftanın erkeklere en önemli öğüdü ise "yemekten erken kalkma, düzenli ol ve kilonu koru!"

Profesyonel metin yazarlarının yönlendirdiği konuşmaların dışında, evdeki beylerin doğal halleri ise "Hababam sınıfını" andıran diyaloglarla örülü. Yarışma, kocalarını bıraktıkları o bir haftalık süreçte, kadınlara "mükemmel bir eş" vaadedmese de yine de izleyenlere göre hatırı sayılır bir mesafe katediyorlar.

BÖYLE KOCA MI OLUR?

Aslında dünkü programı izleyenler ise oldukça farklı bir koca profiliyle karşılaştı. Titizliğiyle dikkat çeken, lafını çekmeyen hatta misafirlikte bile ilk kez tanıştığı insanların yüzüne "banyoda örümcek mi besliyorsunuz" diyecek kadar da farklı bir kişilik.

EŞİ ERTAN BEYİ ANLATIRKEN
ŞAŞIRTTI! AYRINTILAR
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

İşte eşinin ağzından Ertan Bey;

Nurcan Hanım: Temizliği çok önem veriyor çok da dakik. Ben de çok temizliği seviyorum ailem de öyle. Ben de öyle bir ortamda yetiştim ama ne bileyim sizin yaptığınız temizliği beğenmeyebiliyor. O gün temizlik yapmış oluyorum, akşama kadar da çalışıyorum ancak bir bakıyorsunuz masanın altında bir toz bulabiliyor.

(Evdeki beyler, eşlerinin kendileri için söylediklerini izliyor. Program için kaydedilen bu itiraflar, evdeki beylerin tepkileriyle birlikte veriliyor)



Kategori : GÜNCEL