“Demek ki futbolcu zorla istemediği yerde oynamıyormuş”

  • Ana Sayfa
  • “Demek ki futbolcu zorla istemediği yerde oynamıyormuş”
“Demek ki futbolcu zorla istemediği yerde oynamıyormuş”
Beşiktaş’ın Mehmet Topuz’un transferinde yaşadığı sıkıntı, Aydın Karabulut’u akıllara getirdi.Abone ol

Beşiktaş’ın Mehmet Topuz’un transferinde yaşadığı sıkıntı, Aydın Karabulut’u akıllara getirdi. Bursaspor’a zorla verilmek istenen, gitmediği için afaroz edilen Aydın’ın menajeri, “Demek ki bir futbolcu zorla istemediği yerde oynamıyormuş” diyerek siyah-beyazlılara göndermede bulundu.

Mehmet Topuz’un Beşiktaş’ı, Kayserispor’un ise colorado seo Fenerbahçe’yi istemesi, akıllara Aydın Karabulut olayını getirirken, siyah-beyazlı futbolcunun Menajeri Kadir Özdoğan, Kartal’ın yönetimine ince göndermelerde bulundu.

Ara transferin son gününde, Trabzonspor’u istemesine rağmen Bursaspor’a gitmesi için baskı yapılan, buna rağmen boyun eğmeyen Beşiktaşlı oyuncunun Türkiye’de çığır açtığını söyleyen Özdoğan, futbolcuya adeta bir mal gibi muamele edilmesine isyan etti.

Şimdi de adı, Ankarasporlu Erhan Güven’in takasında gündeme gelen Aydın hakkında konuşan Kadir Özdoğan, “Biz hiç bir zaman Bursaspor veya Ankaraspor’a gitmeyiz demedik. Bizim tek isteğimiz, bir şeylerin kararı alınırken bizimle de temasa geçilsin. Ankaraspor olayını da gazetelerden okuyorum. Aydın Karabulut’u istemeyebilirsiniz ama kimse de Aydın’ı istemediği bir kulübe gönderemez” diye konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncunun menajeri, “Aydın, Bursspor’a gitmeyerek, Türkiye’deki diğer oyunculara örnek olmuştur. Mehmet Topuz da Fenerbahçe’ye gitmek istemiyor. Demek ki bir oyuncu, istemedikten sonra zorla bir yere gönderilemez. Aydın Karabulut’u şampiyonluk kutlamalarına bile çağırmadılar. Bu çocuk bu sezon bazı maçlarda ilk on birde bile oynadı. Hiç mi emeği yok? Aydın oynatılmadığı zaman mutlu olmaz. Teknik heyet ile problemleri oynatılmama konusunda olmuştur” ifadelerini kullandı.



Kategori : SPOR