Fenerbahçe üç isme imza attırıyor

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe üç isme imza attırıyor
Fenerbahçe üç isme imza attırıyor
Sarı-Lacivertliler, transfer döneminin başlamasıyla bu hafta birçok yıldıza imza attıracak. Abone ol

15 Haziran'a kadar transferi bitirme hedefindeki Kanarya'da Bilica, Bekir ve Özer sözleşme yapacak ilk oyuncular...

Gelecek 3 sezonda Türkiye Ligi şampiyonluğuna ambargo koymak hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe yö ersağ üye ol netimi, transfer döneminin bugün resmen başlayacak olmasıyla birlikte yıldız oyunculara bir bir imza attıracak.

Ligler daha bitmeden prensip anlaşmaları yapılan Sivassporlu Bilica ve Gaziantepsporlu Bekir İrtegün bu hafta içinde sözleşme imzalayacak ilk isimler olacak. Sarı-Lacivertli yönetimin 2. Başkanı Nihat Özdemir'in Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'la uzlaştığı ve Bekir transferinin önünde hiçbir engel kalmadığı bildirilirken Başkan Yıldırım'ın da Mecnun Odyakmaz'la Brezilyalı Bilica için her konuda anlaştığı belirtildi.

DAUM DA GELİYOR

İki oyuncunun transferini bir iki gün içinde resmiyete dökecek olan Sarı-Lacivertliler, kendisiyle anlaştıkları Özer Hurmacı için de Ankaraspor'u iknaya çalışıyor. Başkent ekibinin 6 milyon Euro istediği, Fenerbahçe'nin de 4 milyon Euro’ya kadar çıktığı ve anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi. Yine bu hafta içinde Teknik Direkrör Daum ve Futbol Direktörü Aykut Kocaman da imzayı atacak.



Kategori : SPOR