Seks düşkünü aktörün o hali!

  • Ana Sayfa
  • Seks düşkünü aktörün o hali!
Seks düşkünü aktörün o hali!
David Carradine'nin ölümü üzerindeki sır perdesi aralanamadı. Aktöre ait olduğu ileri sürülen son fotoğraf dehşet verici.Abone ol

ABD'li ünlü aktör David Carradine'ın otel odasında ölü bulunmasından sonra şüpheler artarken, Tayland'da bir gazete aktöre ait olduğunu iddia ettiği son fotoğrafı yay avukat reklam ınladı.

72 yaşındaki "Kill Bill" ve "Kung Fu" filmlerinin dünyaca tanınmış aktörü Carradine, geçtiğimiz hafta film çekimleri için gittiği Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir otel odasında elleri bağlı şekilde ölü bulunmuştu.

Aktörün ölümü sırasında çıplak olduğu bilgileri medya organlarında yer almış ve ölümü ile ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmıştı.
Bu spekülasyonlardan biri, Carradine'ın intihar ettiğini iddia ederken, bir diğeri ise olayın Ünlü oyuncunun masturbasyon yaparken ortaya çıkmış olabileceği tezini ortaya atmıştı.

Bu iddiaya göre, aktörün cesedinin otel odasında bulunduğunda bir plastik seks aletinin bir ucunun boynuna diğerinin ise penisine bağlı olduğunu söylenmişti.

Bu tez yine, mastürbasyon sırasında lastik aletin iki taraftan da kör düğüm olup bir dolaba takılması ile Carradine'ın nefessizlikten can verdiğini ileri sürmüştü.



Kategori : MAGAZİN