Fener attı Sivas sevindi

Fener attı Sivas sevindi
Süper Lig'de derbi heyecanı yaşandı. Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş İnönü'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti.Abone olŞampiyonluk yarışında Sivas’ın kaybetmesiyle büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş, bu fırsatı değerlendiremedi ve evinde Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu.

İki ekipte maça golü düşünerek başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı dakikal seo ar 3’ü gösterirken Fenerbahçe adına Deivid’den geldi. 7. dakikada Beşiktaş etkili oldu. İbrahim Üzülmez’in soldan ortasına, Volan boşa çıkınca oluşan karambolu Beşiktaşlı futbolcular değerlendiremedi.

Tribünün desteğini arkasına alan Beşiktaş, 17’de Holosko ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Holosko’ya atılan pas kaleci Volkan’da kaldı. 20. dakikada Selçuk, ceza sahasının dışından çok sert vurdu, Rüştü topu korner çeldi. Bu dakikalarda etkili olan Fenerbahçe oldu. Guiza, 22 ve 24’te önce Semih sonra Uğur’u pozisyonlara soktu. Fenerbahçe’nin topla oynama oranının %60 lara ulaştığı bu dakikalarda, rakip ekip aradığı golü 32’de Guiza ile buldu. Semih ile yaptığı verkaç sonunda kaleci ile karşı karşıya kalan İspanyol, çok klas bir vuruşla topu Rüştü’nün üzerinden ağlara gönderdi. Golün hemen ardından, 39’da Fenerbahçe yine Semih ve Guiza ile etkili oldu. Guiza’nın ortasına Semih etkili vuramayınca skor değişmedi. İlk yarının kalan dakikalarında iki takımda skoru değiştiremeyince, maçın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.



Kategori : SPOR