Babası İreme uykusunda kıydı

Babası İreme uykusunda kıydı
3 yaşındaki kızını uykusunda kalbine ateş ederek öldürdü, sonra da kendi yaşamına son verdi.Abone ol

Adapazarı´nda 4 ay önce eşinden ayrılan ve 3 yaşındaki kızı İrem Hatice'yi kendisi alan 30 yaşındaki Kamil Karıncalı amcasının oğlunun telefonuna "Kızımla birlikte intihar ediyorum. Hakkınızı helal edin" diye mesaj attıktan sonra kızını uykusunda kalbinden vurup kendisi de şakağına dayadığı tabanca ile intihar et vajinismus tedavisi ti. Mesajın ardından eve gelen yakınları baba ile kızının kanlar içinde cesetleriyle karşılaştı.

Adapazarı'nda motosikletli servis işlerinde çalışan Kamil Karıncalı, 4 ay önce 4 yıllık eşi Hatice'den boşandı. Mahkeme, tarafların anlaşmasıyla çiftin 3 yaşındaki çocukları İrem Hatice´yi babasına verdi. Anne ise mahkeme kararıyla haftada bir gün çocuğunu görebiliyordu.

Yakın çevresinin ifadesine göre eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren genç koca bu sabah erken saatlerde amcasının oğlu Hüseyin Karıncalı´ya cep telefonu ile "Herkes başka şey söylüyor. Bunun sonu da var. Kızımla birlikte intihar ediyoruz. Hakkınızı helal edin" diye mesaj yazdı. Mesajın ardından telaşla eve gelen babası, amcasının oğlu ve diğer yakınları İrem Hatice'yi kalbinden, Kamil Karıncalı'yı da başından vurulmuş olarak buldu.

Yapılan ilk incelemede, Kamil Karıncalı'nın önce yer yatağında uyumakta olan kızını kalbinin üzerine yastık koyduktan sonra tabanca ile vurarak öldürdüğü, daha sonra da kendi başına ateş ettiği anlaşıldı.

Ölüm mesajını alan amca oğlu Hüseyin Karıncalı olay yerinde uzun süre kendine gelemedi. Baba ve kızın cesedi cumhuriyet savcısının gözetiminde otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



Kategori : GÜNCEL