O çırılçıplak başbakan benim!

  • Ana Sayfa
  • O çırılçıplak başbakan benim!
O çırılçıplak başbakan benim!
O fotoğraflarda görülün çırılçıplak adamın Berlusconi olduğu zannediliyordu. O değilmiş ama başka bir başbakanmış. Abone ol

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin yasaklanan "Harem evi"nin fotoğrafları İspanyol basınına sızdı. Fotoğraflarda üstsüz güneşlenen mankenlerle, çırılçıplak bir adam görülüyor. İlk başta Berlusconi olduğu dü vajinismus tedavisi şünülen o çıplak adamın Çek Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mirek Topolanek olduğu ortaya çıktı.

TOPALANEK KABUL ETTİ

Alman Der Spiegel dergisinin haberine göre, Berlusconi'nin harem evinde çıplak görülen adam, Çek Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mirek Topolanek. Skandalın ortaya çıkmasından sonra açıklama yapmak zorunda kalan Çek eski başbakanı Topolanek, fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu kabul etti, ancak photoshopta fotoğrafla oynandığını iddia etti. İtalyan Başbakanı Berlusconi'nin harem evinde bu görüntüler çekildiğinde Mirek Topolanek, Çek Cumhuriyeti başbakanı görevinde bulunuyordu.

MASUM FOTOĞRAFLAR

Berlusconi, bir yandan El Pais’te yer alan fotoğrafları masum diye nitelerken, bir yandan da avukatı Niccolo Ghedini aracılığıyla İspanyol gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Berlusconi misafirlerinin jakuziye girdiğini hatırlatarak "Bunlar masum fotoğraflar, siz ceketle-kravatla mı duş alırsınız" diye tepki gösterdi.

İŞTE O SKANDAL FOTOĞRAFLAR

[PAGE]

Kategori : DÜNYA