Hangi anne çocuğunu böyle öldürür?

  • Ana Sayfa
  • Hangi anne çocuğunu böyle öldürür?
Hangi anne çocuğunu böyle öldürür?
Çocuğun cesedini görenler gözyaşlarını tutamadı. O hale gelebilmesi için aylarca, hatta yıllarca sistemli işkence yapıldığı anlaşıldı. Abone ol

İngiltere'de bir anne, 7 yaşındaki kızını aç bırakarak kasten ölümüne sebep oldu. Annenin 5 yıl boyunca çocuklarına ceza rejimi uyduladığı ve kimseyi evine bırakmadığı ortaya çıktı.

Birmingham Kraliyet Mahkemesinde görülen dav new hampshire seo ada, jüriye, annesi Angela Gordon ve erkek arkadaşı Cüneyd Ebuhamza tarafından haftalarca, belki de aylarca aç bırakılan Kayra İshak'ın geçen yıl 17 Mayısta geçirdiği enfeksiyon nedeniyle öldüğü bilgisi verildi.

BOŞANMADAN ÖNCE HER ŞEY NORMALDİ

İddia makamı için Kayra'nın vasilerine cinayet davası açan avukat Timothy Raggatt, çocuğun, İngiliz sağlık personelinin daha önce hiç görmediği derecede aç kalarak öldüğünü belirtirken, küçük kızın, anne babası bir aradayken "normal ve mutlu bir aile hayatı" sürdüğü, boşanmanın ardından Ebuhamza'nın 2007 yılında Handsworth'deki evlerine yerleşmesiyle düzenin önemli ölçüde değiştiği bildirildi.

CEZA REJİMİ BAŞLADI

Ebuhamza'nın eve gelişinden sonra Kayra'nın okuldan alındığı ve annenin, eve ziyaretçi kabul etmediği, Kayra ile birlikte evdeki diğer 5 çocuğun, "ceza rejimine" maruz kaldığı belirtildi.

Raggatt, evde mutfak dolaplarına kilit takıldığını, çocuklara verilen tek yiyeceğin, yulaf peltesi, kuru ekmek ve meyve olduğunu, bunları da paylaştıkları yatak odasında elleriyle yerde yediklerini söyledi.

SOĞUKTA BEKLETİLDİ, DEĞNEKLE DÖVÜLDÜ



Kategori : GÜNCEL