Sarıgül de mi istifa ediyor?

Sarıgül de mi istifa ediyor?
Rahşan Ecevit istifa ederek DSP'nin ipini çekti. Onun ardından önce 3 vekil istifa etti. Ardından da onlarca il örgütü. Şimdi sırada Sarıgül mü var?Abone ol

DSP'nin kurucu Genel Başkanı Rahşan Ecevit’in istifası ve DSP’li bazı milletvekillerinin de partiden ayrılmalarının ardından il örgütleri de teker teke google seo çalışması r istifa ediyor. Bu gelişme Sarıgül'ü harekete geçirdi. İddialara göre iki hafta içinde o da istifa edip yeni bir oluşum için kolları sıvayacak.

ANKARA İSTİFA ETTİ SIRADA 20 İL DAHA VAR

DSP'nin kurucu Genel Başkanı Rahşan Ecevit’in istifasının ardından DSP’deki depremin şiddeti artarak devam ediyor. Ecevit’le birlikte Ankara Milletvekilleri Emrehan Halıcı ve Mücahit Pehlivan ile İzmir Milletvekili Recai Birgün’ün de istifalarının ardından DSP İl örgütlerinde de hareketlenme başladı. Ankara İl Örgüt Başkanı Durat Karabulut il yönetimindeki bazı kişiler, şu anki DSP yönetimini, ”DSP’nin misyonunu bitirecek bir ‘Tasfiye Kurulu’ niteliğinde olduğunu ifade ederek istifalarını verdiler.

Yerel seçimlerin ardından gidilen olağanüstü kurultayda Genel Başkanlığa seçilen Masum Türker’e yönelik tepkiler doğrultusunda, Rahşan Ecevit’e yakın yaklaşık 20 il başkanının da istifa etme kararı aldığı ifade edildi.



Kategori : POLİTİKA